Ζώδια και σχέσεις: πώς συμπεριφέρονται οι γυναίκες ανάλογα με το ζώδιό τους;

Ζώδια και σχέσεις: πώς συμπεριφέρονται οι γυναίκες ανάλογα με το ζώδιό τους;

ΚΡΙΟΣ

Γυναίκα Κριός

Έχει έντονη προσωπικότητα, είναι δραστήρια, ακούραστη και πολλές φορές ξεροκέφαλη. Θέλει να κάνει καλή εντύπωση και φροντίζει το σώμα και την εμφάνισή της. Πολλές φορές εξαρτάται από το άτομο που είναι δίπλα της και αυξάνεται η συναισθηματική της αστάθεια. Σε νεαρή ηλικία γοητεύεται από δυναμικούς και επιβλητικούς άντρες και παντρεύεται χωρίς να το πολυσκεφτεί. Αργότερα συνειδητοποιεί ότι η δύναμη δεν είναι αρκετό προσόν και χωρίζει. Είναι συχνά τα διαζύγια για τις γυναίκες Κριούς.

Δεν την ενδιαφέρουν οι συμβατικές σχέσεις, επιζητά τη λατρεία και το θαυμασμό του συντρόφου της και προσπαθεί να επιβάλλει τη γνώμη της για να σιγουρευτεί ότι αγαπιέται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα Ταύρος

Είναι πληθωρική, γεμάτη θηλυκότητα, φιλόξενη, υπομονετική και πεισματάρα. Από νωρίς κάνει αισθητή την παρουσία της στις παρέες, έχει πολλά ενδιαφέροντα, είναι πιστή, καλή συζητήτρια και πρόθυμη να συμπαρασταθεί στα άτομα που αγαπά. Είναι γελαστή, ήρεμη, της αρέσει να φλερτάρει αλλά διστάζει να ξεκινήσει μια σχέση και αρκετές παντρεύονται σε μεγάλη ηλικία. Χωρίζουν όταν πια έχουν απελπιστεί και παρόλο που έχουν πολλές επιλογές μερικές φορές διαλέγουν τον πιο ακατάλληλο.

Θέλουν να περιποιούνται όσους αγαπούν, μαγειρεύουν, το σπίτι τους είναι καθαρό, γεμάτο λουλούδια και κεριά, το διακοσμούν με καλαισθησία και νοιάζονται για την άνεση και την καλοπέρασή τους. Δεν τους αρέσει η μοναξιά. Έχουν πολλούς φίλους και περνάνε το ίδιο όμορφα σε διάφορα γεγονότα και εκδηλώσεις, όσο και σε ήσυχες βραδιές στο σπίτι

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γυναίκα Δίδυμος

Είναι αεικίνητη, κυκλοθυμική και επικοινωνιακή. Από νωρίς φλερτάρει με τους άντρες γύρω της γιατί χρειάζεται την προσοχή και το ενδιαφέρον τους. Θέλει να αρέσει και να έχει πολλές κατακτήσεις. Ακόμα κι αν έχει μόνιμη σχέση δεν σταματά να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή και ο σύντροφός της θα πρέπει να έχει κατανόηση και να μην προσπαθεί να της στερήσει την ελευθερία της.

Γοητεύεται από τους αποφασιστικούς και ώριμους άντρες, αλλά της αρέσουν και τα νεαρά άτομα που είναι γεμάτα ενέργεια. Αλλάζει συνέχεια συμπεριφορά και παρουσιάζεται άλλοτε σαν αθώο κορίτσι κι άλλοτε σαν έμπειρη γυναίκα. Έχει πολλούς φίλους και έντονη κοινωνική ζωή. Φοβάται τη μοναξιά και τα γηρατειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα Καρκίνος

Είναι συναισθηματική, δένεται με τα άτομα που αγαπά και κάνει μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν βρει ένα σοβαρό άτομο που ενδιαφέρεται γι’ αυτήν δεν διστάζει να παντρευτεί και να αφιερώσει τη ζωή της στη φροντίδα της οικογένειάς της. Είναι πολύ αξιοπρεπής, παραμένει πιστή στο σύντροφό της και απεχθάνεται τα διαζύγια.

Όταν δυσαρεστείται μουτρώνει και γκρινιάζει αλλά συνέρχεται γρήγορα. Στηρίζει με κάθε τρόπο τον άνθρωπο που αγαπά, φροντίζει το σπίτι, ασχολείται με τη διαχείριση των οικονομικών και τακτοποιεί τα πρακτικά ζητήματα. Επιδιώκει να γνωρίσει άτομα υψηλού επιπέδου, αλλά δεν προχωρά σε σχέση αν δεν νιώσει ότι αγαπιέται. Είναι λίγο ψυχρή και συγκρατημένη, δεν είναι πάντα αισιόδοξη και θυμώνει όταν απειλείται η γαλήνη της.

ΛΕΩΝ

Γυναίκα Λέοντας

Είναι επιβλητική, χαρούμενη και εκφραστική. Γύρω της συγκεντρώνονται από νωρίς πολλοί θαυμαστές που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή της και να κλέψουν την καρδιά της. Προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα έναν άντρα πριν κάνει δεσμό μαζί του γιατί δεν θέλει να χάνει χρόνο σε σχέσεις που δεν αξίζουν. Είναι γενναιόδωρη, καλόκαρδη, αναζητά ένα σύντροφο δυναμικό και ρομαντικό που θα την προσέχει και θα την έχει βασίλισσα στην καρδιά και στο σπίτι του.

Της αρέσει να την κακομαθαίνουν με δωράκια και γλυκόλογα, όταν αποφασίσει να παντρευτεί είναι καταπληκτική οικοδέσποινα και μεγαλώνει τα παιδιά της με πολλή αγάπη δίνοντάς τους όλα τα εφόδια για να προοδεύσουν στη ζωή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα Παρθένος

Είναι προσεκτική και ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να την πλησιάσει. Όχι γιατί είναι σεμνότυφη, αλλά επειδή θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι συγκεντρώνει τα απαιτούμενα προσόντα. Είναι έξυπνη, έχει πολλά ενδιαφέροντα, πρακτικό μυαλό και κρίνει το κάθε τι πολύ αυστηρά. Έχει πάθος με την καθαριότητα και με την οργάνωση. Επιλέγει μετρημένους και σοβαρούς άντρες που συμπεριφέρονται ευγενικά, είναι πειθαρχημένοι και καλλιεργημένοι.

Δεν ενδίδει αμέσως στο φλερτ γιατί παρατηρεί τις αντιδράσεις του για να καταλάβει το χαρακτήρα του. Αν ο ενδιαφερόμενος περάσει τις εξετάσεις τον τιμά με την αγάπη της, αλλά δεν θέλει να είναι συνέχεια μαζί γιατί χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της. Συνήθως κάνει καριέρα κι αν παντρευτεί είναι τέλεια μητέρα και σύζυγος, αν και δεν θέλει πολλά παιδιά. Έχει δίπλα της ελάχιστα άτομα που εμπιστεύεται και τα φροντίζει άψογα.

ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα Ζυγός

Είναι εκλεπτυσμένη, φινετσάτη και προσέχει από πολύ νωρίς την εμφάνισή της. Θέλει να αρέσει και να αποσπά κολακευτικά λόγια από τους γύρω της. Είναι ρομαντική, επιζητά την αποδοχή και την τρυφερότητα και δεν αντέχει τη βιασύνη και την άκομψη συμπεριφορά. Ο χώρος της είναι διακοσμημένος με αρμονία και ιδιαίτερο στυλ, της αρέσει η άνεση και δεν λυπάται τα έξοδα προκειμένου να έχει τα καλύτερα και ομορφότερα αντικείμενα.

Όταν ερωτεύεται αφήνει τα συναισθήματά της να την παρασύρουν αλλά αν πάψει να περνά καλά φεύγει χωρίς δεύτερη σκέψη. Σαν σύζυγος συνεχίζει να φροντίζει τον εαυτό της, να βάφεται κάπως έντονα και να ντύνεται με γούστο. Ο γάμος της θα είναι αρμονικός όσο ο σύντροφός της την θαυμάζει και της δείχνει το ενδιαφέρον του. Αν πάψει να νιώθει επιθυμητή μετατρέπεται σε βαρετή και απεριποίητη νοικοκυρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα Σκορπιός

Έχει ισχυρή προσωπικότητα, είναι μυστηριώδης και γοητευτική και ξεκινά την ερωτική της ζωή από νωρίς συλλέγοντας εμπειρίες. Θέλει αποκλειστικότητα, είναι ζηλιάρα και αντιδρά βίαια όταν την αγνοούν ή της φέρονται άσχημα. Δύσκολα αποκαλύπτει τα μυστικά και τις σκέψεις της, είναι ανοιχτή στις προκλήσεις αλλά παραμένει πιστή όταν ερωτευτεί.

Σε μικρή ηλικία συνήθως επιλέγει μεγαλύτερους συντρόφους και αρκετές φορές παραμένει στη σχέση πολλά χρόνια. Δεν έχει συγκεκριμένο πρότυπο άντρα που ερωτεύεται, θέλει όμως να κυριαρχεί στη σχέση της και να ελέγχει τα πάντα. Είναι αισθησιακή, παθιασμένη, με άψογη εμφάνιση και εκρηκτική προσωπικότητα. Αφοσιώνεται στο σύντροφό της όταν ερωτευτεί, αλλά δεν είναι σπάνιο να μείνει αρκετό καιρό μόνη, χωρίς να χάσει τη λάμψη και την ικανότητά της να εξελίσσεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα Τοξότης

Είναι καλλίγραμμη, γεμάτη ζωντάνια και θετική ενέργεια, έχει πολλά ενδιαφέροντα, είναι φυσιολάτρης, της αρέσουν οι εξερευνήσεις και είναι ακούραστη, πάντα έτοιμη για ταξίδια και διασκέδαση. Δύσκολα περνά απαρατήρητη και απολαμβάνει το θαυμασμό των αντρών χωρίς να έχει στόχο την αποκατάστασή της γιατί δύσκολα απαρνιέται την ελευθερία της. Είναι επιλεκτική αλλά δεν χάνει χρόνο για να κρατήσει τα προσχήματα όταν συναντήσει κάποιον που της αρέσει.

Χαίρεται το ερωτικό παιχνίδι, συμμετέχει με όλες τις αισθήσεις της και της αρέσει να πειραματίζεται. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, ανοίγεται μόνο όταν κρίνει πως ο σύντροφός της είναι έμπιστος και σταθερός, αλλά φεύγει αμέσως όταν η σχέση πάψει να της δίνει χαρά. Είναι κυκλοθυμική, λίγο παράξενη αλλά καλόκαρδη και αν βρει έναν αξιόλογο άντρα μένει πιστή, χωρίς όμως να υποτάσσεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα Αιγόκερως

Από μικρή προσπαθεί να είναι ανεξάρτητη και δίνει την εντύπωση υπολογίστριας γιατί εξετάζει πάντα την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική κατάσταση του ατόμου που την ενδιαφέρει. Σπάνια ερωτεύονται κεραυνοβόλα και επιστρατεύουν τη λογική τους για να κρίνουν αν πρέπει να αφεθούν στο κάλεσμα της αγάπης.

Ενδιαφέρεται για την επαγγελματική της αποκατάσταση και πολλές φορές επιλέγει το σύντροφό της από τον εργασιακό χώρο, προτιμώντας κάποιον που διαθέτει κύρος. Σπάνια αφήνει τη δουλειά της όταν παντρευτεί. Για να φτάσει στο γάμο θα πρέπει να σιγουρευτεί ότι είναι σωστή απόφαση και πως ο σύντροφός της θα ανέχεται το φορτωμένο της πρόγραμμα και την κακή της διάθεση κάθε φορά που ζορίζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα Υδροχόος

Είναι εύστροφη, αξιαγάπητη, με πολλά ενδιαφέροντα, αλλά έτοιμη να επαναστατήσει ενάντια σε οποιονδήποτε ζυγό. Είναι κοινωνική, χαρούμενη, της αρέσει το φλερτ και δίνει σημασία στους αξιόλογους και ευφυείς άντρες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον της και δεν καταφεύγουν σε κοινοτυπίες. Της αρέσει να κάνει νέες γνωριμίες και παρατηρεί προσεκτικά τη συμπεριφορά των θαυμαστών της αλλά δεν προχωρά σε σχέση αν ο υποψήφιος δεν έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Συνήθως δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τους σκοπούς της και χαίρεται πολύ το παιχνίδι του φλερτ. Δίνει μεγάλη σημασία στην πνευματική καλλιέργεια, στην ευγένεια και στην προσεγμένη εμφάνιση. Προκαλεί διαφωνίες για να απολαύσει τη χαρά της συμφιλίωσης. Είναι γενναιόδωρη, τρυφερή και χαρίζει έντονες ερωτικές εμπειρίες στον τυχερό που θα καταφέρει να την κατακτήσει. Αν βρει τον κατάλληλο σύντροφο γίνεται τέλεια σύζυγος.

ΙΧΘΥΕΣ

Γυναίκα Ιχθύς

Παρουσιάζεται ήρεμη και αυτοελεγχόμενη αλλά είναι μια κίνηση άμυνας για να μη φανεί πόσο απροστάτευτη και αδύναμη νιώθει και για να μην πληγωθεί. Στην πραγματικότητα προσπαθεί να γίνει αρεστή και να αναγκάσει τους άλλους να τη φροντίσουν. Παίζει εύκολα θέατρο, δεν αποκαλύπτει τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά της και στην αρχή της γνωριμίας αποτελεί άλυτο μυστήριο για τους ενδιαφερόμενους.

Χρειάζεται κάποιον να την προσέχει και να εξαρτάται από αυτήν για να απαλλαγεί από το φόβο της μοναξιάς. Εύκολα γίνεται συμπαθητική με το αθώο βλέμμα ή τα δάκρυα που χρησιμοποιεί σαν όπλο για να κάμψει την αντίσταση του ατόμου που την ενδιαφέρει. Δεν έχει αυτοπεποίθηση αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Είναι χαριτωμένη, ευγενική και ευαίσθητη. Ο έρωτας είναι απαραίτητος στη ζωή της και όταν κάποιος την αγαπήσει πραγματικά γίνεται καλή και αφοσιωμένη σύζυγος.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close