Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα ανάλογα με το ζώδιό του

ΚΡΙΟΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Κριό

Πρέπει να έχεις υπομονή, να παραβλέπεις τις εκρήξεις του, να αντέχεις την ανυπομονησία του και να είσαι πάντα έτοιμη για περιπέτειες και δράση. Θέλει να ξέρει τα πάντα, ακόμα κι αν η αλήθεια είναι δυσάρεστη, γι’ αυτό μην τολμήσεις να του πεις ψέματα. Μη διστάσεις να τον κοντράρεις αν διαφωνείτε, γιατί οι έντονοι διάλογοι τον ενθουσιάζουν. Αλλά μετά δείξε του ότι τον αγαπάς, περιποιήσου τον και καθησύχασέ τον. Για να μείνει πιστός και αφοσιωμένος η ερωτική σας σχέση θα πρέπει να είναι παθιασμένη και θυελλώδης. Δεν υποφέρει τη ρουτίνα, την παθητικότητα και την αδιαφορία. Να είσαι έτοιμη να τον ακολουθήσεις στα ταξίδια και να συμμετέχεις σε διάφορες δραστηριότητες. Αν δείχνεις κατανόηση όταν πεισμώνει και τον ηρεμείς όταν αναστατώνεται, δεν θα φύγει ποτέ από κοντά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Ταύρο

Του αρέσουν οι γυναίκες που τον κάνουν να αισθάνεται δυνατός και σημαντικός. Δείξε του ότι τον εκτιμάς και ότι σου αρέσει πολύ, αλλά μην πάρεις πολλές πρωτοβουλίες γιατί τότε θα απομακρυνθεί. Έχει χιούμορ και γοητεύεται από τις πνευματώδεις συζητήσεις. Να τον περιποιείσαι, να τον καθησυχάζεις, να του μαγειρεύεις και να του αφιερώνεις πολύ χρόνο. Όταν είναι εκνευρισμένος μη τον κοντράρεις γιατί θα παρεκτραπεί. Είναι κτητικός και για να μη ζηλεύει θα πρέπει να του εκφράζεις τα συναισθήματά σου και να μην τον κάνεις να νιώθει ανασφάλεια. Θέλει τον χώρο του λειτουργικό και τακτοποιημένο και θα εκτιμήσει κάθε προσπάθειά σου να διευκολύνεις την καθημερινότητά του. όταν του αποδείξεις ότι τον αγαπάς θα έχεις για πάντα κοντά σου έναν άνθρωπο που θα σε προσέχει και θα σε στηρίζει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Δίδυμο

Αν ερωτευτείς έναν άντρα Δίδυμο θα πρέπει συνέχεια να του δείχνεις ότι τον αγαπάς, να τον ακούς προσεκτικά και να τον καμαρώνεις σε ό,τι κάνει. Παράλληλα όμως να προσέχεις την εμφάνισή σου γιατί του αρέσουν οι φινετσάτες γυναίκες και να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του. Βαριέται εύκολα και αναζητά νέες εμπειρίες. Για να μην κουραστεί δίπλα σου να τον κρατάς σε εγρήγορση και να μην είσαι προβλέψιμη. Αν η σχέση σας βαλτώσει θα τον χάσεις. Εκτιμά την οξύτητα πνεύματος, τους παθιασμένους διαλόγους και τις πολύπλευρες προσωπικότητες. Ίσως κατά βάθος ψάχνει μια «μαμά», θα περιμένει λοιπόν να τακτοποιήσεις τη ζωή του, να του θυμίζεις τις υποχρεώσεις του και να τον βοηθήσεις να διαχειριστεί τα χρήματά του, γιατί είναι σπάταλος και επιπόλαιος. Αν δεν του δώσεις την ένταση που θέλει θα έχεις πάντα το φόβο ότι θα σε απατήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Καρκίνο

Πρέπει να έχεις υπομονή γιατί ακόμα κι αν τραβήξεις την προσοχή του η προσέγγισή του θα είναι αργή. Θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει καλύτερα πριν εκδηλώσει τα συναισθήματά του και αν βιάζεσαι το πιθανότερο είναι να απομακρυνθεί. Χρειάζεται αρκετό χρόνο για τον εαυτό του και δεν  πρέπει να τον κουράζεις με υπερβολικές απαιτήσεις. Αν διαφωνείς μαζί του να αποφεύγεις τους καβγάδες και να εκφράζεις ήρεμα τα παράπονά σου. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει αρκεί να σιγουρευτεί ότι θα είσαι πιστή και αφοσιωμένη σύντροφος. Η ζωή μαζί του θα είναι προβλέψιμη και χωρίς εκπλήξεις, αλλά θα σταθεί δίπλα σου αποφασισμένος να σε προστατεύσει και να καλύψει όλες τις ανάγκες σου. Θα πρέπει όμως να αντέξεις την κυκλοθυμική συμπεριφορά, τις παραξενιές του και την ανάγκη του να απομονώνεται και να κρατά τις σκέψεις του κρυφές.

ΛΕΩΝ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Λέοντα

Του αρέσει να έχει δίπλα του έναν σύντροφο που τον λατρεύει και τον θαυμάζει. Αλλά έχει ανάγκη μια συγκροτημένη και σταθερή παρουσία για να τον βοηθά να ισορροπεί και να αποφεύγει τα άκρα. Μην προσπαθήσεις να του απαγορεύσεις κάτι ή να τον αναγκάσεις να πειθαρχήσει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για να μην αντιδράσει άσχημα και να τον διαβεβαιώνεις ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Μην ξεχνάς πως είναι ένα καλοκάγαθο μεγάλο παιδί που σπάνια βλέπει την άσχημη πλευρά των πραγμάτων και δεν αποφεύγει τις παγίδες. Θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σου και θα είναι ευγενικός και έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Αν τον θέλεις για πάντα δίπλα σου φρόντισε να τον περιποιείσαι και να τον καμαρώνεις. Και να του επιτρέπεις να κρατά χρόνο για τον εαυτό του, γιατί δεν αντέχει τους περιορισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Παρθένο

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν άντρα Παρθένο δεν φτάνει μόνο η γοητεία σου, δίνει μεγάλη σημασία στην προσεγμένη εμφάνιση, στην καθαριότητα και στη συνέπεια. Αν αργείς στα ραντεβού ή δεν κρατάς τις υποσχέσεις σου θα απομακρυνθεί. Είναι επίμονος, έχει πολλή υπομονή και φλερτάρει διακριτικά. Του αρέσουν οι σοβαρές και έξυπνες γυναίκες, δεν αντέχει τις υπερβολές και εντυπωσιάζει όταν μιλά για θέματα που γνωρίζει. Να υποχωρείς όταν είναι θυμωμένος και να παραβλέπεις τις παραξενιές του για να μην τον χάσεις. Χρειάζεται έναν αυτάρκη σύντροφο με καλή ανατροφή, χωρίς οικονομικά προβλήματα για να μη νιώθει ανασφάλεια. Ακόμα κι αν ερωτευτεί δεν κάνει παρορμητικές κινήσεις. Θα επεξεργάζεται τις αντιδράσεις σου και θα παρατηρεί τη συμπεριφορά σου μέχρι να βεβαιωθεί ότι ταιριάζετε. Και πάλι όμως θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να σου κάνει πρόταση γάμου.

Ταιριάζουν τα ζώδιά σας;

Διάβασε για τη ζωδιακή συμβατότητα και μάθε αν η σχέση σας έχει μέλλον!

ΖΥΓΟΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Ζυγό

Εύκολα μπορείς αν τραβήξεις την προσοχή του αν είσαι χαριτωμένη, ήρεμη και του δείχνεις τη συμπάθειά σου, όμως για να καταφέρεις να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου θα πρέπει να προσέχεις την εμφάνισή σου, να τον φροντίζεις με αγάπη και να μη θυμώνεις γιατί απεχθάνεται τους καβγάδες. Είναι τρυφερός και επιδέξιος εραστής και δεν θα βαρεθείς μαζί του, εκτός κι αν είσαι ανυπόμονη και προτιμάς πιο δυναμικούς άντρες. Μην αντιδράς όταν φέρεται με οικειότητα σε άλλες γυναίκες. Πάντα θα υπάρχουν δίπλα του άτομα που γοητεύονται από τους καλούς του τρόπους και από την παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Παραμένει λίγο ανώριμος ακόμα κι όταν κάνει οικογένεια. Αν τον παντρευτείς θα έχεις εσύ το βάρος των μεγάλων αποφάσεων, αν και θα είναι πάντα δίπλα σου όσο τον νοιάζεσαι και εφόσον παραμένει αμείωτη η μεταξύ σας ερωτική έλξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Σκορπιό

Κάθε γοητευτική αλλά απρόσιτη γυναίκα τον βάζει σε πειρασμό να την κατακτήσει. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τα καταφέρει και μη φοβηθείς να προβάλεις αντιρρήσεις μέχρι να εκδηλώσει τα συναισθήματά του, γιατί οι δυσκολίες τον πεισμώνουν και του δημιουργούν ερωτικό πυρετό. Έχει αρχηγικές τάσεις και δεν πρέπει να αμφισβητείς την κυριαρχία του. επιλέγει δυναμικές και ενδιαφέρουσες συντρόφους που προσπαθεί να τις καθυποτάξει και δεν αντέχει τις άχρωμες και άβουλες γυναίκες. Πρέπει να κολακεύεις τον εγωισμό του, να του κάνεις τα χατίρια και να ξέρεις πότε να υποχωρείς για να μην προκαλέσεις την οργή του. Αν τον στριμώξεις θα εισπράξεις ειρωνικά ή απαξιωτικά σχόλια και θα κλειστεί στο καβούκι του μέχρι να του αποδείξεις πως θα τον λατρεύεις χωρίς όρια. Αρκετές φορές θα φλερτάρει άλλες ακόμα και δεσμευμένος, αλλά επειδή είναι πολύ ζηλιάρης δεν θα σου επιτρέψει ποτέ να δείξεις ενδιαφέρον σε άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Τοξότη

Για να σου δώσει σημασία θα πρέπει να είσαι εύστροφη, χαρούμενη, με χιούμορ και να τον εκπλήσσεις ευχάριστα. Βαριέται εύκολα και αν τον θεωρήσεις δεδομένο και σταματήσεις τις προσπάθειες να τον γοητεύσεις θα απομακρυνθεί δυσαρεστημένος. Θέλει να τον προσέχεις και να τον φλερτάρεις συνέχεια και δίνει μεγάλη σημασία στην πνευματική επικοινωνία. Ακόμα κι αν σοβαρέψει η σχέση σας μην επαναπαυτείς γιατί πάντα υπάρχει πιθανότητα να τραβήξει την προσοχή του μια ενδιαφέρουσα ύπαρξη και να βρει τρόπο να δημιουργήσει κρυφή σχέση. Να αποφεύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας γιατί τον πνίγουν και να μην προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις στη σχέση ή στο γάμο σας. Θέλει αυτονομία κινήσεων για να ασχολείται με τις δραστηριότητές του και περιμένει από σένα να τον εμπιστεύεσαι, να μην παραμελείς την εμφάνισή σου και να ενδιαφέρεσαι για όσα τον απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Αιγόκερο

Είναι αρκετά προσγειωμένος και ήρεμος και δεν επιζητά ακραίες καταστάσεις. Προτιμά να πλησιάσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει ήσυχα και ρομαντικά και να την κερδίσει με την ευγένεια και την καλή του διάθεση. Αν λοιπόν θέλεις να κερδίσεις την εύνοιά του κράτα χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να τον κάνεις να νιώσει ευχάριστα συζητώντας χαλαρά για διάφορα θέματα. Πολλές πιθανότητες έχεις αν τον προσεγγίσεις στο επαγγελματικό του περιβάλλον και δείξεις ότι γοητεύεσαι από τις ικανότητές του. Του αρέσει να τον περιποιούνται και θα ανέβεις στην εκτίμησή του αν τον κάνεις να χαλαρώσει με τη φροντίδα σου. Γίνεται καλός και πιστός σύζυγος αρκεί να μην τον ενοχλείς όταν θέλει να μείνει σιωπηλός και να τον αφήνεις να νομίζει πως έχει τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις. Δεν είναι εξαιρετικός εραστής και τον απωθούν οι εκρηκτικές και απαιτητικές γυναίκες. Μην τον ταράζεις με καβγάδες και κόντρες και μην τον κάνεις να ζηλέψει γιατί δεν το αντέχει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Υδροχόο

Χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και για να τον κατακτήσεις θα πρέπει να είσαι έξυπνη, δυναμική και να μη φοβάσαι να εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου. Επιζητά τις αντιπαραθέσεις και οι κόντρες τον ανανεώνουν, χωρίς να έχει κακίες και εγωισμό την ώρα που αντιδικεί. Δεν στερείται εύκολα την ελευθερία του και θα δυσκολευτείς πολύ να τον πείσεις να δεσμευτεί. Όμως είναι ένας καλός και στοργικός σύντροφος που δεν συνηθίζει να δίνει όρκους αγάπης και αφοσίωσης αλλά είναι τρυφερός, ευαίσθητος, δίνει μεγάλη σημασία στην ερωτική χημεία και αν του εμπνέεις πάθος έχεις πολλές πιθανότητες να μείνεις μαζί του μεγάλο χρονικό διάστημα. Λειτουργεί καλύτερα τη νύχτα, έχει μεγάλη φαντασία, νοιάζεται για την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπά, αλλά αν προσπαθήσεις να τον εγκλωβίσεις θα φύγει τρέχοντας. Να του αφήνεις χρόνο να ασχοληθεί με τα δικά του ενδιαφέροντα και να μην ανακατεύεσαι σε θέματα που δεν σε αφορούν. Παντρεύονται όταν βρουν μια ξεχωριστή και αξιόλογη γυναίκα που τους εξάπτει την φαντασία και γίνονται καλοί οικογενειάρχες.

ΙΧΘΥΕΣ

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Ιχθύ

Είναι υπερευαίσθητος και θα σε πλησιάσει αν καταλάβει ότι είσαι στεναχωρημένη ή αν σε δει να κλαις. Αλλά για να κάνει σοβαρή σχέση μαζί σου θα πρέπει να είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις τις περισσότερες υποχρεώσεις της κοινής σας ζωής. Για να μπορέσει να εξελιχθεί επαγγελματικά χρειάζεται συμπαράσταση και ενθάρρυνση. Αν ερωτευτείς έναν άντρα Ιχθύ να ξέρεις ότι θα σε θέλει δίπλα του να του κρατάς το χέρι σε κάθε δυσκολία και θα πρέπει να τον παρακινείς συνεχώς για να δραστηριοποιείται. Είναι ρομαντικός εραστής αλλά σπάνια παίρνει πρωτοβουλίες και θα αφήνει συνήθως σε εσένα τον πρώτο ρόλο. Όταν νιώθει ασφαλής είναι χαρούμενος και αξιαγάπητος. Του αρέσει να ζει σε προσεγμένο και άνετο περιβάλλον, κοντά στη θάλασσα ή στη φύση. Αν αποφασίσετε να παντρευτείτε θα έχεις δίπλα σου ένα μεγάλο παιδί που θα προσπαθεί αν τραβήξει την προσοχή σου. όμως θα νοιάζεται για τα προβλήματά σου και θα περνάτε καλά αν μάθεις να ανέχεσαι τις ιδιοτροπίες του.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close